Kein Bild vorhanden
Prof. Dr. van der Meulen Bernhard M.J.
Prof. Dr. B.M.J. (Bernd) van der Meulen is director of the European Institute for Food Law and professor of Food Law at Wageningen University (in the Netherlands). The Institute collects, creates and shares food legal knowledge though publications, education, training (including in-house) and consultancy. The field of expertise covers: EU food law, international food law, food and human rights, Chinese agri-food law, US American food law, Russian food law, Dutch food law and private food law. He supports the work of the Food Bank in Amsterdam as a volunteer. Website European Institute for Food Law: www.food-law.nl Personal Website: www.BerndvanderMeulen.eu Working papers: http://ssrn.com/author=823788 For your support to the Food Bank, please visit: www.voedselbank.org
Titel von Prof. Dr. van der Meulen Bernhard M.J.
Domeier (Hrsg.)

Food labelling in the Netherlands

Ein praxisnaher überblick über die Kennzeichnungspraxis von Lebensmitteln in den Niederlanden in englischer Sprache. Ein Ratgeber für alle, die Lebensmittel in den Niederlanden vertreiben möchten.


Wählen Sie Ihre Ausgabe:
ISBN: 9783954685660
Details: Einband fest, A5
Umfang: 212 Seiten
zzgl. 7% MwSt
Lieferzeit ca. 3-5 Tage
Details: Online-Datenbank
Lizenztyp: Die Online-Ausgabe ist auf BEHR’S…ONLINE bis zum Erscheinen der nächsten Auflage des zugrundeliegenden gedruckten Werkes, mindestens jedoch 24 Monate, verfügbar.
Umfang: entspricht ca. 189 Seiten
zzgl. 19% MwSt
Freischaltung ca. 1-2 Werktage
Warenkorb

Ihr Warenkorb ist leer.